Τρεις φωτογραφίες από το Γυμνάσιο Αρρένων Πύργου (84)

Παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου Αρρένων Πύργου τη σχολική χρονιά 1964-65. Σημαιοφόρος είναι ο αείμνηστος Αθανάσιος Λιακόπουλος , καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Αθανάσιος Λιακόπουλος γεννήθηκε το 1947 στον Αμπελώνα (Ρώμεσι) Ηλείας και έφυγε στα 53 του χρόνια , αφήνοντας ένα σπάνιο έργο.

Παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου Αρρένων Πύργου τη σχολική χρονιά 1966-67. Παραστάτης στη δεύτερη σειρά, στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας, είναι ο Γεώργιος Γκαζέτας, διακεκριμένος καθηγητής Εδαφομηχανικής και Εδαφοδυναμικής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Την επόμενη σχολική χρονιά 1967-68 ο Γεώργιος Γκαζέτας ήταν σημαιοφόρος.
Παρέλαση των μαθητών του 1ου Λυκείου Πύργου , του παλιού Γυμνασίου Αρρένων, τη σχολική χρονιά 1975-76. Σημαιοφόρος είναι ο Ανδρέας Μπουντουβής , καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Από τον Οκτώβριο του 2019 και για 4 χρόνια ήταν πρύτανης του ΕΜΠ. Ο Ανδρέας Μπουντουβής γεννήθηκε το 1959 στο Πύργο.